18 March 2015

Cara Remove Subscribe To: Posts (Atom)

‎بسم الله الرحمن الرحيم
 السلام عليكم


Tadi duk cuci mata tengok blog sendiri.
Nak cari kecacatan yang ada dalam blog ni.
Kehkeh. Rajin semacam je malam ni.
Tiba-tiba, nampak macam sakit pulak mata ni.
Kenapa ya?
Oh. rupa-rupanya angkara makhluk ni.
Ia sejenis bom yang boleh meletupkan komputer/laptop yg anda guna !
BAHAYAAAA !!

APAA?
Ni lahh ! ----> Subscribe to: Posts (Atom)

Kehkehkeh.
Krikk krikk. 
Eh, tak lawak ke?
Tak lawak pun takpe lah. HAHA

Jadi, aku nak ajar cara nak DEFUSE THE BOMB .
Sir, please defuse the bomb. Err, defuse the bomb sir ! BOOM ! O' man..
Kehkeh. Teringat game yg aku main dulu.

"Cakap banyak pulak, mana caranya?"

Okay, sabar ye boss!

1. Dashboard - Template - Edit HTML

2. Ctrl + F dan cari :

<!-- feed links --> 
3. Then, korang akan jumpa macam ni:

<!-- feed links -->
<b:include name='feedLinks'/>  
4. So, korang alih yang dibirukan tu supaya jadi macam ni:

<!-- feed links
<b:include name='feedLinks'/>   -->
5. Preview. No error? SAVE ! 

No comments: